ARVINA FM2 - 380 g

83,55 RON

ARVINA FM2 este o vaselină alimentară de mare performanţă, stabilă termic (nu se topeşte), nu este toxică şi este complet rezistentă la apă. Vaselina alimentară FM2 este special produsă, din componente aprobate de FDA (Food and Drug Administration), pentru lubrifierea şi protecţia utilajelor folosite în producerea şi împachetarea produselor alimentare. Vaselina FM2 deţine certificat de agrementare NSF (H1) - USDA.
ARVINA FM2 fost concepută special, pentru a asigura funcţionarea cît mai eficientă a liniei tehnologice de preparare şi ambalare a produselor alimentare, fără a exista nici o posibilitate de contaminare dăunătoare a produselor, cu agentul lubrifiant.
Această vaselină este produsă dintr-un ulei alb, special rafinat, amestecat cu o substanţă nesaponificatoare şi conţine un aditiv evoluat multifuncţional (E.P.) care îi conferă şi proprietăţi de utilizare îndelungată, inhibând coroziunea şi rugina.
ARVINA FM2 este complet rezistentă la apă şi abur, rămânând nealterată la acţiunea acizilor, a substanţelor alcaline şi a majorităţii soluţiilor apoase. Vaselina rezistă la acţiunea sucurilor de fructe, a celor vegetale şi a saramurilor. Este infuzibilă, stabilă termic şi nu are punct de topire.
MPOLYSLIP FM2 este foarte stabilă şi rezistentă în timp, ceea ce înseamnă că utilizarea unei cantităţi mici de vaselină este economică. Nu poate fi descrisă ca fiind comestibilă, dar nu este toxică, iar în cazul în care este ingerată are un efect uşor laxativ.

In stoc

Descarcă fișierele de aici