WRL-C5 - 400 ml

98,31 RON

Molyslip WRL-C5 este un lubrifiant de înaltă performanță special conceput pentru a lubrifia și a proteja cablurile de oțel. Dezvoltat din uleiuri de bază de înaltă calitate care încorporează sisteme avansate de aditivi ce reduc la minimum frecarea și uzura, Molyslip WRL-C5 oferă o protecție și lubrifiere excepțională la cablurile metlice care operează în diferite medii.

Cablurile din oțel sunt de construcție complexă și sunt supuse unor condiții de funcționare dificile. Mișcarile precum încărcarea și descărcarea frânghiei, îndoirea și rasucirea peste role și scripeți, creează puncte de încărcare ridicate în care firele și fasciculele se deplasează unul peste celălalt. Acest lucru poate duce la uzură și coroziune prin frecare ceea ce reduce durata de viață a cablului. Particulele de lubrifiant solid conținute în WRL-C5 formează o barieră de frecare redusă între suprafețele metalice ceea ce minimizează contactul de frecare și uzură.

Molyslip WRL-C5 este potrivit pentru utilizarea pe majoritatea tipurilor de cabluri care funcționează într-o mare varietate de condiții și echipamente, cum ar fi macarale, porturi, câmpuri petroliere, construcții și minerit. 

Disponibil si in ambalaje de 4.5 kg și 18 kg.

In stoc

Descarcă fișierele de aici