MOLYSLIP LQG

76,75 RON

MOLYSLIP LQG este vaselina lichidă, care se compune dintr-o suspensie coloidală a bisulfurii de molibden, într-o formă fluidă şi care combină avantajele unei unsori, cu cele ale unui ulei lubrifiant.
MOLYSLIP LQG este suficient de fluid pentru a fi pulverizat, chiar şi în cele mai greu accesibile locuri şi nu se va scurge de pe suprafeţe, aşa cum se întâmplă, în cazul uleiurilor convenţionale.
Datorită conţinutului de bisulfură de molibden, în micro-particule (0,5 micron), LQG se recomandă pentru aplicaţii care presupun lubrifierea rulmenţilor, a rolelor, lanţurilor, lagărelor, ghidajelor, angrenajelor închise etc
Prin aplicare, MOLYSLIP LQG formează pe suprafeţe o peliculă rezistentă şi stabilă, pentru o perioadă îndelungată de timp, cu rol de lubrifiere şi protecţie. În aceeaşi măsură, pelicula de LQG, prin acţiunea bisulfurii de molibden va asigura o puternică aderenţă la suprafeţe şi implicit, reducerea zgomotului şi a vibraţiilor. După aplicare, pelicula LQG se va usca într-un timp scurt, datorită capacităţii deosebite de penetrare a agenţilor din compoziţia produsului.

In stoc

Descarcă fișierele de aici