MOLYSLIP ARVINA XT2 - 4.5 kg

1.337,97 RON

Molyslip ARVINA XT2 este un lubrifiant full sintetic, de înaltă performanță, cu un agent de îngroșare pe bază de complex de litiu, destinat rulmenților care funcționează în aplicații cu temperaturi extreme. Uleiul de bază sintetic și sistemul anti-oxidant de înaltă performanță prezintă o rezisttență la degradarea termo-oxidantă, permițând ARVINA XT2 să fie utilizată la temperaturi ridicate de până la 180 ° C, în locurile în care unsoarile uzuale vor eșua. În plus, punctul de solidificare extrem de scăzut al uleiului de bază asigură faptul că ARVINA XT2 poate fi de asemenea utilizat la temperaturi de până la -50 ° C.

ARVINA XT2 asigură o excelentă capacitate de lubrifiere și rezistență la încărcari mari, fapt ce protejeză rulmenții la uzura prematură și de defecțiuni. Aditivii anti-coroziune eficienți permit, de asemenea, utilizarea ARVINA XT2 în medii umede și foarte umede. Fluidul de bază sintetic cu vascozitate scăzută și rezistență redusă asigură de asemenea că ARVINA XT2 are o capacitate excelentă la turații ridicate - până la 700.000 DmN.

ARVINA XT2 este potrivită pentru utilizarea în rulmenți cu bile și role care funcționează în intervalul de temperatură -50° C până la + 150° C (continuu) și + până la 180 ° C (intermitent).

In stoc

Descarcă fișierele de aici