MOLYSLIP ARVINA MX2 - 4.5 kg

589,19 RON

Molyslip® ARVINA MX2 este un lubrifiant pe bază de ulei mineral și agent de îngroșare de sulfonat de calciu, destinat să lubrifieze rulmenții care operează într-o varietate de condiții extreme. Capacitatea mare de încărcare și proprietățile excelente anti-corozive asigura faptul că ARVINA MX2 funcționează eficient în cazul în care unsorile convenționale ar eșua.

Agentul de îngroșare pe bază de complex de sulfonat de calciu al unsorii ARVINA MX2 are o rezistență excelentă la acțiunea apei - astfel că stabilitatea mecanică a vaselinei este în mare parte neafectată de contaminarea cu apă și lagărele sunt protejate eficient împotriva coroziunii. Rezistența la sarcini mari de încărcare este asigurată de particulele de solide sub-micronice, care reduc la minimum contactul metal-metal, eliminând frecarea și uzura.

ARVINA MX2 este potrivit pentru rulmenți cu role și bile care funcționează într-o mare varietate de condiții - aplicații la temperaturi înalte până la 140°C, aplicații cu sarcini de încărcare ridicată și niveluri extreme de intrare a apei. ARVINA MX2 este o alegere excelentă pentru raționalizarea mai multor tipuri de unsori într-un singur produs.

In stoc

Descarcă fișierele de aici