Molyslip AS40 - 5 kg

3.284,12 RON

MOLYSLIP® AS40 este un lubrifiant de inalta performanta care contine bisulfură de molibden (MoS2) si grafit, format intr-o pasta moale.

MOLYSLIP® AS40 este proiectat pentru a fi utilizat in situatii in care un film hidrodinamic de ulei nu poate fi tolerat sau imposibil de realizat - de exemplu, in timpul asamblarii componentelor, a pornirii echipamentelor si a operatiilor cu incarcare mare / viteza redusa. Capacitatea mare de incarcare a solidelor MoS2 si grafitului (peste 140.000 psi, care este mai mare decat punctul de eficienta al majoritatii metalelor) asigura o bariera fizica extrem de redusa intre suprafetele metalice care impiedica micro-sudura sau aderenta care poate duce irevocabil deteriorarea componentelor.

MOLYSLIP® AS40 este destinat utilizarii multiple, incluzand: un anti-gripant pentru elemente de fixare, un ajutor pentru asamblare, un lubrifiant pe mecanisme de alunecare, rulmenti plani, stifturi, arbori si supape, precum si protectia la pornire sau rulare a cutiilor de viteza.

La comanda

Descarcă fișierele de aici