Molyslip MLC

724,90 RON

MOLYSLIP MLC este o vaselină pentru condiții de lucru extrem de grele, cu bisulfură de molibden. Are o capacitate extraordinară de preluare a încărcării, cu caracteristici excelente E.P. și antiuzură.

VASELINĂ DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ – cu aditivi E.P., MoS2 și anticorozivi.

APLICAȚII INCLUSE:

            Cuplaje universale de viteze constante, utilaje de mare greutate, încărcături mari, rulmenți pentru roți, cuplaje de semiremorci, industria minieră, agricultură sau construcții de mașini.

            Pentru toate tipurile de rulmenți cu bile sau role unde se cere în mod specific lubrifierea cu vaselină, în mod particular în zona de viteze ridicate.

            Pentru lubrifierea mașinilor și a utilajelor.

            Pentru lubrifierea rulmenților motoarelor electrice sau a axelor/bucșelor.

            Pentru echipamente și utilaje portuare, lagăre, șuruburi, cămăși, supape.

            Pentru toate tipurile de aplicații pentru susținerea greutăților mari sau pentru a prelungi perioada de utilizare a componentelor, pentru reducerea uzurii și a frecărilor.

            CAPACITATE DE PRELUARE A SARCINILOR ȘI PRESIUNILOR EXTREME – creată să demonstreze capacități de preluare a sarcinilor foarte mari, oferind performanțe superioare în condițiile cele mai grele pentru sectorul auto, off-road și industrial.

            STABILITATE ANTIOXIDANTĂ MARE – previne rugina și reduce uzura prin frecare. Are o rezistență bună la contaminarea cu apă sărată sau dulce.

In stoc

Descarcă fișierele de aici