Copaslip TJC

1.687,55 RON

MOLYSLIP COPASLIP TJC este un compus pentru conexiunide înaltă performanță, fără plumb și zinc, pe bază de ulei mineral foarte rafinat, cu un conținut scăzut de sulf, cu punct de curgere scăzut, îngroșat cu un săpun complex. Produsul conține atât fulgi de cupru, cât și grafit ca lubrifianți solizi, împreună cu niveluri ridicate de inhibitori de coroziune, aditivi antioxidanți și anti-uzură, care îl fac deosebit de potrivit pentru utilizare în cele mai agresive condiții în medii corozive umede/umede, murdare sau chimice în care este necesar un grad ridicat de rezistență la spălarea apei.

MOLYSLIP COPASLIP TJC are proprietăți excelente de lubrifiere și anti-uzură pentru a reduce frecarea în timpul asamblării, prevenind „lipirea”, uzura și griparea, facilitând o desfacere mai ușoară pentru întreținerea de rutină. A fost formulat pentru a depăși cerințele *API RP 5A3 / ISO 137678:2010

MOLYSLIP COPASLIP TJC este eficient pe o gamă largă de temperaturi și este proiectat special pentru a preveni blocarea conexiunilor filetate și „sudarea la rece” a conexiunilor rotative ale umărului/gulerului de foraj/uneltelor de îmbinare a echipamentelor petroliere, cum ar fi prăjinile de foraj, drill-colarele, instrumentele de producție și tuburile etc. Amestecul special formulat de aditivi oferă o aderență sporită la sculele reci/umede și o rezistență ridicată la spălare, fiind în același timp stabil termic, făcându-l potrivit pentru utilizarea în aplicații în care se întâlnesc temperaturi ridicate.

API RP 5A3/ISO13678:2010 – „Industriile petrolului și gazelor naturale-evaluarea și testarea compușilor de filet pentru utilizare cu elemente de carcasă, țevi, conducte și tije de foraj”.

In stoc

Descarcă fișierele de aici